Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Marie

Marie

scrisa de Novac, Fevronia

Marie de Novac, Fevronia Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Marie 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Paralela 45
Autor (i): Novac, Fevronia
ISBN: 978-973-47-0179-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Portret

Acest portret este scris de un admirator.
Copiii se invita unii pe altii la joaca astfel:,,Vrei sa ne jucam de-a…?’’ Ei au stiinta strategiilor: a fi cu totul daruiti jocului acceptand in acelasi timp ca-i vorba doar de joaca.
Fevronia Novac este singura tanara scriitoare fericita pe care o cunosc. Singura ale carei poeme vorbesc (mai ales) despre liniste si despre bucurie. Iar aceasta extrema performanta nu poate fi atinsa decat detinand stiinta strategiilor. A scrie de-a viata. Si a trai de-a poemele. (Cei care-si traiesc poemele si-si scriu viata sunt - de fapt – atat de multi, pentru ca nefericirea si tristetea exista printre noi in cantitati incomasurabile.)
Fevronia este insa cu un picior in rai. Iar cu degetul mare de la celalalt incearca, din cand in cand, delicat, groapa. Ca sa vada daca nu cumva ,,apa’’ e prea fierbinte sau daca nu s-a racit deja. Din aceste motive sunt un admirator al Fevroniei Novac si (sper sa-i fiu) un prieten.
Cristian Popescu


Carti similare cu Marie

Miezul adinc

Miezul adinc

de Roman Istrati

mai mult
Opere i. julien ospitalierul

Opere i. julien...

de Emil Brumaru

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!