Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Arunc un ultim zar

Arunc un ultim zar

scrisa de Teofil Luca

Arunc un ultim zar de Teofil Luca Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Alfa
Autor (i): Teofil Luca
ISBN: 973-8953-30-8
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Cine suntem? De unde venim? Incotro mergem? Sunt intrebari ce caracterizeaza natura umana, iar raspunsurile la aceste intrebari au fost si vor fi cautate mereu.

 Important este, insa, ca noi insine, ca entitati individuale, sa ne punem aceste intrebari mai devreme sau mai tarziu, intr-un anumit moment al vietii, sa ne cautam si sa ne intelegem pe noi insine sau sa descoperim esenta destinului nostru.

Exista situatii intr-o viata de om cand, pusi in fata unei caderi sau a unei suferinte, ne intoarcem catre iubire, catre familie, catre credinta. Este vremea atunci sa stim sa depasim obstacolul, cu ferma convingere ca si caderea este uneori necesara.

Autorul volumului de fata incearca sa raspunda la intrebarile retorice de mai sus. Dincolo de suferinta care a generat unele dintre poezii, printre randuri,se intrevede si speranta unor zori, speranta ca, odata, calit de incercari, va deveni izvor de viata.


Carti similare cu Arunc un ultim zar

Poezii

Poezii

de George Cosbuc

mai mult
Intoarcerea barbarilor

Intoarcerea barbarilor

de Mircea Dinescu

mai mult
Risipa unei veri

Risipa unei veri

de Stela Vinitchi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!