Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Memoria pacatelor

Memoria pacatelor

scrisa de George Lixandru

Memoria pacatelor de George Lixandru Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Memoria pacatelor 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Princeps Edit
Autor (i): George Lixandru
ISBN: 978-973-7730-72-5
Descriere: “Rescriind” (adica adaptindu-si experientele existentiale la un inventar de “figuri” ce apartin  unor zone deja explorate ale poeziei), George Lixandru e poet in adevaratul inteles al cuvantului, fara nimic din spiritul de imitatie al epigonului, dar cu acea “pietate” fata de poezia trecutului, ce caracterizeaza lumea “fiintei slabite” ce sta la sfarsitul modernitatii. Şi daca aceasta poezie este una pe deplin constienta de propria ei vulnerabilitate, aceasta o face si mai profunda, omeneasca, foarte omeneasca, desi are aerul ca s-ar desfasura in orizontul rarefiat al necropolei scripturale.

George Lixandru, se dovedeste a fi un poet necesar patrimoniului liric romanesc, tocmai datorita fortei de a revitaliza si revaloriza elemente poetice deja socotite traditionale


Carti similare cu Memoria pacatelor

O mila salbatica

O mila salbatica

de Adrian Popescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!