Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Ne vad copiii

Ne vad copiii

scrisa de Marian Stan

Ne vad copiii de Marian Stan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ne vad copiii 17.5 lei *
Ne vad copiii 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Marian Stan
ISBN: 9789736697920
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Ne vad copiii este una dintre cartile din care ii citesc cu bucurie fetitei mele care a "sarit", nu cu mult, de doi ani. Iar ea sta, asculta, zambeste si repeta pe limba-i unele versuri. Ce dovezi mai clare ca ii place? Asta pentru ca Marian Stan reuseste sa scrie de sub pielea copilului (al meu, al tau, al lui) si sa fie poet credibil. Suna a paradox, dar astia micii asa cantaresc lucrurile. Iar eu o cred pe fii-mea. Şi depun marturie alaturi de ea: Marian Stan e poet.

Robert Şerban

Marian Stan este un autor foarte subtil. El a castigat pariul pe care l-a castigat cindva Creanga. E capabil sa se adreseze si copiilor, dar si adultilor. De fapt ceea ce face el este sa se transpuna in pielea copilului, sa mimeze infantilul si sa faca un proces parintilor si adultilor, in general. Marian ii vede pe adulti ca pe niste copii ratati si cred ca toti, citind cartea asta, ne putem pune mari intrebari: unde ne aflam noi acum, cit de anchilozati si de sclerozati suntem?

Felix Nicolau


Carti similare cu Ne vad copiii

Didascaliile

Didascaliile

de Traian Stef

mai mult
Poezii

Poezii

de Stefan Octavian Iosif

mai mult
Are mama doua fete

Are mama doua fete

de Luminita Zaharia

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!