Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Not for sale

Not for sale

scrisa de Domnica Drumea

Not for sale de Domnica Drumea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Not for sale 6.9 lei *
Not for sale 16.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Domnica Drumea
ISBN: 978-973-23-2851-4
Anul aparitiei: 2009
Descriere: „Realitatea expusa de Domnica Drumea nu este una deloc virtuala, imaginata, ci o realitate traita din pacate zi de zi, cu disperarea care nu se poate exprima decit astfel, intr-un cadru estetic slujit de forta cuvintelor dezbracate pina la maduva. In aceasta consta talentul deosebit al poetei fracturiste si noutatea adusa in poezia de azi.” (Gellu Dorian)
„Domnica Drumea aduce (…) o autenticitate izbitoare, lipeste fisii de viata si cosmar pe epiderma textuala, dar o face intr-o cadenta de „romancero de dupa bloc", vocea ei urca imperceptibil si coboara brusc intr-un dans al imaginii inlantuite fara speranta de o memorie sortita sa dainuiasca.” (Bogdan-Alexandru Stanescu)                                                                                      „Poezia Domnicai Drumea e simpla si directa, frumoasa si taioasa, bine decupata din existentialul social si biografic si bine scrisa, o poezie careia ii spun un DA categoric.” (Mihail Vakulovski)


Carti similare cu Not for sale

Poeme

Poeme

de Marin Sorescu

mai mult
Unde esti, timp?

Unde esti, timp?

de Elena Liliana Popescu

mai mult
Ferestre in cetate: sonete 4

Ferestre in cetate:...

de Adrian Munteanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!