Star wars - umbrele imperiului

scrisa de Steve Perry

Star wars - umbrele imperiului de Steve Perry Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Star wars - umbrele imperiului 11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Amaltea
Autor (i): Steve Perry
Descriere: Iata povestea nespusa vreodata a evenimentelor derulate intre actiunea filmelor Imperiul contraataca si Intoarcerea cavalerului Jedi: un roman in care Darth Vader mai traieste si are de infruntat un personaj la fel de malefic si de puternic precum el insusi.

UMBRELE IMPERIULUI

Domneste criza. Han Solo, con-gelat in carbonit, este adus in fata gangsterului necrutator Jabba Huttul. Printesa Leia se imbarca intr-o misiune de salvare careia i se alatura Luke Skywalker, Lando Calrissian si un tânar pilot foarte indemâ-natic. Darth Vader se arunca in lupta impotriva unui dusman viclean si neindurator: Xizor este capul unui puternic sindi-cat de infractori care cauta sa il inlature pe Vader pentru câsti-garea bunavointei stapânului lor comun, Imparatul. Tinta lui este Luke Skywalker. Pe negân-dite, acesta din urma se vede a fi recompensa celor doua entitati supreme ale raului din galaxie - una il vrea viu... cealalta mort.


Carti similare cu Star wars - umbrele imperiului

Sanctuarul

Sanctuarul

de Marion Zimmer Bradley

mai mult
Tentatia (al saselea volum din seria casa noptii)

Tentatia (al saselea...

de P. C. Cast, Kristin Cast

mai mult
Crisalidele

Crisalidele

de John Wyndham

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!