Star wars - umbrele imperiului

scrisa de Steve Perry

Star wars - umbrele imperiului de Steve Perry Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Star wars - umbrele imperiului 11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Amaltea
Autor (i): Steve Perry
Descriere: Iata povestea nespusa vreodata a evenimentelor derulate intre actiunea filmelor Imperiul contraataca si Intoarcerea cavalerului Jedi: un roman in care Darth Vader mai traieste si are de infruntat un personaj la fel de malefic si de puternic precum el insusi.

UMBRELE IMPERIULUI

Domneste criza. Han Solo, con-gelat in carbonit, este adus in fata gangsterului necrutator Jabba Huttul. Printesa Leia se imbarca intr-o misiune de salvare careia i se alatura Luke Skywalker, Lando Calrissian si un tânar pilot foarte indemâ-natic. Darth Vader se arunca in lupta impotriva unui dusman viclean si neindurator: Xizor este capul unui puternic sindi-cat de infractori care cauta sa il inlature pe Vader pentru câsti-garea bunavointei stapânului lor comun, Imparatul. Tinta lui este Luke Skywalker. Pe negân-dite, acesta din urma se vede a fi recompensa celor doua entitati supreme ale raului din galaxie - una il vrea viu... cealalta mort.


Carti similare cu Star wars - umbrele imperiului

Almanah nautilius

Almanah nautilius

de Stefan Ghidoveanuilustrare De Tudor Popa

mai mult
A doua luna plina

A doua luna plina

de Kelley Armstrong

mai mult
Vorbitor in numele mortilor

Vorbitor in numele...

de Orson Scott Card

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!