Mai mult decat oameni

scrisa de Theodore Sturgenon

Mai mult decat oameni de Theodore Sturgenon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mai mult decat oameni 24 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Theodore Sturgenon
ISBN: 9737624009
Anul aparitiei: 2006
Descriere: In Mai mult decat oameni, Lone, redusul mintal care aude gandurile celorlalti, Janie, care poate sa miste lucrurile fara sa le atinga, gemenele care se pot deplasa instantaneu in spatiu, Bebe, care a inventat un aparat antigravitational inainte sa invete sa mearga, Gerry, care ar putea deveni stapanul lumii daca ar avea constiinta - fiecare din personajele acestui roman este, izolat, o fiinta neterminata, o ciudatenie a naturii. Dar, in clipa in care sunt impreuna, formeaza un singur organism, cu puteri dincolo de orice inchipuire, dar complet amoral. Va putea unul dintre ei sa ofere o constiinta acestei forte supraumane?
In acest roman revolutionar, ai carui protagonisti incearca sa-si defineasca identitatea si rolul specific in evolutia umanitatii, Sturgeon analizeaza relatia dificila dintre sine si ceilalti, dintre morala si puterea absoluta si morala.


Carti similare cu Mai mult decat oameni

Vampirul lestat

Vampirul lestat

de Anne Rice

mai mult
Morti pana la apus

Morti pana la apus

de Charlaine Harris

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!