The year's best science fiction (vol 2)The year's best science fiction (vol 2) de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Numar de pagini: 672 pagini
ISBN: 978-973-143-072-0
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Autorii din acest volum, unii inca necunoscuti iubitorilor romani de SF, largesc si mai mult spectrul ideilor insolite si al personajelor memorabile din volumul anterior, iar Gardner Dozois insusi semneaza sectiunea „Sinteza“, o comprehensiva trecere in revista a fenomenului SF din anul respectiv.

Perfect cunoscator al numeroaselor directii incitante de expresie pe care literatura science-fiction le ingaduie celor mai talentati si mai imaginativi scriitori ai sai, Gardner Dozois rareori a publicat un text care sa nu respecte definitia cea mai comun acceptata a SF-ului. Decizia aceasta i-a fost aprobata nu doar de numerosii cititori ai revistei si antologiilor editate de el, ci si de mai vasta comunitate SF, care l-a rasplatit cu 15 premii Hugo pentru „cel mai bun editor al anului“, mai mult decat oricare alt editor in cei 34 de ani de cand se acorda acest premiu.

Premiu: Premiul Locus 2007 pentru cea mai buna antologie a anului.

„Eternul campion al categoriei supergrea in randul antologiilor anuale.“

The Magazine of Fantasy & Science Fictio


Carti similare cu The year's best science fiction (vol 2)

Mai intunecat decat crezi

Mai intunecat decat crezi

de Jack Williamson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109