Zeii lumii fluviului

scrisa de Philip Jose Farmer

Zeii lumii fluviului de Philip Jose Farmer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Zeii lumii fluviului 16.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Philip Jose Farmer
ISBN: 9789731432236
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Treizeci si cinci de miliarde de oameni din toate tarile si epocile istoriei Pamantului au fost resuscitati de Etici de-a lungul intortocheatului Fluviu de pe Lumea Fluviului. Insa, in loc sa progreseze spiritual, resuscitatii repeta prima lor existenta si reincep indeletnicirile lor favorite: lupta pentru putere, razboiul, sexul, la scurt timp aparand mici state totalitare, sclavagiste, rasiste.
Doar o infima parte a acestei populatii se hotaraste sa ajunga la izvorul Fluviului, sa cucereasca Turnul Eticilor, pentru a afla cine le-a redat viata si de ce. Printre acestia, resuscitati celebri la vremea lor: exploratorul Richard Burton, Sam Clemens alias Mark Twain, Cyrano de Bergerac, Mozart si Ulise.


Carti similare cu Zeii lumii fluviului

Orasul de cenusa - instrumente mortale (cartea a doua)

Orasul de cenusa -...

de Cassandra Clare

mai mult
Mândrie + Prejudecată + Zombi

Mândrie + Prejudecată...

de Jane Austen, Seth Grahame-Smith

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!