Mady-baby.edu (contine dvd)

scrisa de Gianina Carbunariu

Mady-baby.edu (contine dvd) de Gianina Carbunariu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mady-baby.edu (contine dvd) 4.35 lei *
Mady-baby.edu (contine dvd) 19.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Gianina Carbunariu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 9789732318560
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Prefata de Iulia Popovici.
Gianina Carbunariu este, la ora actuala, personalitatea teatrala a tinerei generatii despre care se vorbeste cel mai mult. La numai 28 de ani, ea a reusit sa se impuna atit pe scenele din tara, cit si din strainatate.

Piesa a fost scrisa si dezvoltata in timpul rezidentei dramaturgice a autoarei la Royal Court Theatre, Londra (2004). Premiera absoluta a spectacolului a avut loc in noiembrie 2004, la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, iar in Paris, in ianuarie 2007, in regia lui Christian Benedetti, la Teatrul Studio d'Alfortville. A fost in turneu, printre altele, la New Drama Festival, Moscova; New Drama Festival, Bratislava; Festival Francophonie Métissée, Paris; Festival Premières, Strasbourg.
Sub numele de KEBAB suivi de STOP THE TEMPO, piesa a fost publicata la una dintre cele mai prestigioase edituri din Franta, Actes Sud­Papiers, in 2006, si urmeaza sa fie publicata in Cehia. A fost tradusa in engleza, germana, franceza, poloneza, italiana. Kebab a fost montata in Franta, la Theatre-Studio d'Alfortville (Paris), Germania, la Münchener Kammerspiele, München, si Schaubuhne am Lehniner Plaz (Berlin) si in Marea Britanie, la Royal Court Theatre (2007).


Carti similare cu Mady-baby.edu (contine dvd)

Duelul si alte texte

Duelul si alte texte

de Dumitru Crudu

mai mult
Teatru, povestiri, nuvele

Teatru, povestiri, nuvele

de Barbu Stefanescu Delavrancea

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!