Mady-baby.edu (contine dvd)

scrisa de Gianina Carbunariu

Mady-baby.edu (contine dvd) de Gianina Carbunariu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mady-baby.edu (contine dvd) 4.35 lei *
Mady-baby.edu (contine dvd) 19.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Gianina Carbunariu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 9789732318560
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Prefata de Iulia Popovici.
Gianina Carbunariu este, la ora actuala, personalitatea teatrala a tinerei generatii despre care se vorbeste cel mai mult. La numai 28 de ani, ea a reusit sa se impuna atit pe scenele din tara, cit si din strainatate.

Piesa a fost scrisa si dezvoltata in timpul rezidentei dramaturgice a autoarei la Royal Court Theatre, Londra (2004). Premiera absoluta a spectacolului a avut loc in noiembrie 2004, la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, iar in Paris, in ianuarie 2007, in regia lui Christian Benedetti, la Teatrul Studio d'Alfortville. A fost in turneu, printre altele, la New Drama Festival, Moscova; New Drama Festival, Bratislava; Festival Francophonie Métissée, Paris; Festival Premières, Strasbourg.
Sub numele de KEBAB suivi de STOP THE TEMPO, piesa a fost publicata la una dintre cele mai prestigioase edituri din Franta, Actes Sud­Papiers, in 2006, si urmeaza sa fie publicata in Cehia. A fost tradusa in engleza, germana, franceza, poloneza, italiana. Kebab a fost montata in Franta, la Theatre-Studio d'Alfortville (Paris), Germania, la Münchener Kammerspiele, München, si Schaubuhne am Lehniner Plaz (Berlin) si in Marea Britanie, la Royal Court Theatre (2007).


Carti similare cu Mady-baby.edu (contine dvd)

Teatru

Teatru

de Barbu Stefanescu Delavrancea

mai mult
Apus de soare

Apus de soare

de Barbu Stefanescu Delavrancea

mai mult
Teatru

Teatru

de Albert Camus

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!