Opere cumplite. volumul unu

scrisa de Florin Piersic Jr.

Opere cumplite. volumul unu de Florin Piersic Jr. Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Opere cumplite. volumul unu 20.8 lei *
Opere cumplite. volumul unu 22.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Florin Piersic Jr.
ISBN: 9789735025038
Anul aparitiei: 2009
Descriere: io stau la etaju sapte. si la geamu meu de la bucatarie io vad un teren vilan. sau viran. sau cum ma-sa-i zice ca io nu le prea am p-astea. adica-i un teren pe care nu e nimica.
si ma tot obsedeaza gandu ca maine poimaine o sa vina astia cu buldozere si macarale si-o sa-mi faca viata un chin. nu stiu simt io asa senzatia asta ca n-o sa mai fie liniste prea multa vreme. noaptea stau si ma uit pe geam si-ascult cum latra cainii. asta e singuru motiv care ma face sa ma bucur ca o sa vina aia cu buldozerele. ca sigur poate-o sa omoare toti cainii si-o sa am si io liniste. adica uite ca tot n-o sa am liniste c-o sa faca aia balamuc pana termina cu santieru. him. uite io acuma mi-am dat seama ca io oricum o-ntorc tot prost pica.


Carti similare cu Opere cumplite. volumul unu

Tu: elegii si inventii

Tu: elegii si inventii

de Matei Calinescu

mai mult
Capriciul (25)

Capriciul (25)

de Daniel Sidor

mai mult
Somnul vamesului-gradina icoanei

Somnul...

de Bujor Nedelcovici

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

aniela pe 02.12.2011 14:01:35

Un roman ca o colecţie de roluri. Un roman cinstit, al unui actor care scrie, care scrie aşa cum joacã pe scenã. Bineînţeles, foarte bine scris, curat, fãrã a te lãsa sã
te plictiseşti. Câte un personaj puternic şi distinct conturat, jucat pe câteva pagini, cu o graficã minimalistã, dar foarte expresivã. O bijuterie de carte.


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125