Opere cumplite. volumul unu

scrisa de Florin Piersic Jr.

Opere cumplite. volumul unu de Florin Piersic Jr. Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Opere cumplite. volumul unu 20.8 lei *
Opere cumplite. volumul unu 22.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Florin Piersic Jr.
ISBN: 9789735025038
Anul aparitiei: 2009
Descriere: io stau la etaju sapte. si la geamu meu de la bucatarie io vad un teren vilan. sau viran. sau cum ma-sa-i zice ca io nu le prea am p-astea. adica-i un teren pe care nu e nimica.
si ma tot obsedeaza gandu ca maine poimaine o sa vina astia cu buldozere si macarale si-o sa-mi faca viata un chin. nu stiu simt io asa senzatia asta ca n-o sa mai fie liniste prea multa vreme. noaptea stau si ma uit pe geam si-ascult cum latra cainii. asta e singuru motiv care ma face sa ma bucur ca o sa vina aia cu buldozerele. ca sigur poate-o sa omoare toti cainii si-o sa am si io liniste. adica uite ca tot n-o sa am liniste c-o sa faca aia balamuc pana termina cu santieru. him. uite io acuma mi-am dat seama ca io oricum o-ntorc tot prost pica.


Carti similare cu Opere cumplite. volumul unu

Desertul

Desertul

de Carlos Franz

mai mult
Hotul de umbre

Hotul de umbre

de Marc Levy

mai mult
Omul este un mare fazan pe lume

Omul este un mare...

de Herta Muller

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

aniela pe 02.12.2011 14:01:35

Un roman ca o colecţie de roluri. Un roman cinstit, al unui actor care scrie, care scrie aşa cum joacã pe scenã. Bineînţeles, foarte bine scris, curat, fãrã a te lãsa sã
te plictiseşti. Câte un personaj puternic şi distinct conturat, jucat pe câteva pagini, cu o graficã minimalistã, dar foarte expresivã. O bijuterie de carte.


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125