Predator: teroare in jungla

scrisa de Jeff Vandermeer

Predator: teroare in jungla de Jeff Vandermeer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Predator: teroare in jungla 37.13 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Millennium Press
Autor (i): Jeff Vandermeer
ISBN: 978-973-88585-8-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Pe o insula indepartata din Marea Chinei de Sud, in ale carei jungle bintuie superbe exemplare din cele mai exotice specii, vinatoarea e pe cale sa inceapa... dar prada e alta decit isi inchipuie vinatorii. Invitatii lui Rath Preap, fost colonel in armata Khmerilor Rosii, provin din mediile cele mai diferite: un negustor de arme sud-african, un fost luptator din Romania, doi ex-agenti KGB, un star de televiziune, un pirat thailandez si un miliardar cu un trecut misterios. Fiecare dintre ei are propriile motivatii pentru a se afla pe insula. Proprietarul domeniului de vinatoare descopera insa foarte curind cadavrele mutilate ale unor animale, garduri imprejmuitoare rupte si paznici disparuti. E limpede, nu va fi o partida de vinatoare obisnuita. in jungla se ascunde o creatura insetata de singe, un adversar care a infruntat de mii de ori moartea, un pradator ce pare a avea un singur scop: sa invinga cu orice pret.

Astfel va incepe o batalie ce se va desfasura intre ruinele unor temple antice, in care ambitiile ascunse isi vor juca rolul, secrete surprinzatoare vor fi dezvaluite, iar lupta pentru supravietuire va inrosi de singe iadul verde al junglei.


Carti similare cu Predator: teroare in jungla

Zei marunti

Zei marunti

de Terry Pratchett

mai mult
Puterea celor sase

Puterea celor sase

de Pittacus Lore

mai mult
Amintirile vraciului

Amintirile vraciului

de Joseph Delaney

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!