The year's best science fiction (vol. 5)

scrisa de Gardner Dozois

The year's best science fiction (vol. 5) de Gardner Dozois Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Gardner Dozois
ISBN: 978-606-8134-04-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: 15 premii Locus pentru cea mai buna antologie a anului 

„In elaborarea celei de-a douazeci si patra editii a celebrei antologii, editorul-veteran Gardner Dozois a pastrat formula folosita pentru toate volumele precedente: a selectat numai ce i-a placut in mod deosebit. Absenta unor norme editoriale mai stricte ar putea surprinde, dar simtul sau desavarsit in recunoasterea excelentei in fictiunea speculativa l-a ajutat an de an sa-si alcatuiasca legendara antologie. Si nici anul acesta nu da gres. [...] Veterani si lupi tineri deopotriva dau seriei care poarta stindardul avangardei SF aceeasi vitalitate si prospetime ca la primul volum.”  Booklist

„Gardner Dozois este, desigur, bunicul antologiilor anuale [...]. Antologia sa, mare cat o caramida, [...] este singura publicatie a genului care poate fi considerata un «canon».”

Strange Horizons
„Fictiunea in forma ei cea mai pura”. Kirkus Review


Carti similare cu The year's best science fiction (vol. 5)

Titanii. Întoarcerea (vol.1)

Titanii. Întoarcerea...

de Jennifer L. Armentrout

mai mult
Amurg (Twilight)

Amurg (Twilight)

de Stephenie Meyer

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!