Unde sunt? > Acasa > Carti > Proza scurta > La asfintit

La asfintit

scrisa de Stephen King

La asfintit de Stephen King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
La asfintit 29.9 lei *
La asfintit 29.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Stephen King
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-606-8134-63-5
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Volum al intoarcerii la origini, dar si al continuarii unei traditii personale, La asfintit ofera treisprezece povestiri in care terifiantul se impleteste cu umanul, iluzia cu realitatea, suferinta cu acalmia mantuirii. Un reusit exercitiu de dozaj, de distilare a materiei epice, o demonstratie a puterii lui Stephen King de a fi nu doar pictor de fresce ample, ci si bijutier iscusit.

Un regal pentru impatimitii scrierilor lui Stephen King, dar si pentru toti amatorii de literatura de calitate, indiferent de numele si renumele autorului.
Citeste mai multe pe siteul editurii Nemira dedicat lui Stephen King.


Carti similare cu La asfintit




Recenzii

andres andres pe 2014-01-06 22:34:53 Rating:

“Deasupra buricului lui Halston, o gaura neregulata fusese facuta cu ghearele in carne. Din ea se uita fata alb cu negru, manjita de sange, a unei pisici, cu ochii mari si privire intensa.” (Pisica diabolica)

In urma cu niste ani am citit Misterul regelui (Despre scris), carte semnata de marele Stephen King. Atunci mi-am facut o promisiune, aceea de a-i citi...

Citeste mai mult

o9iubire o9iubire pe 2011-03-09 18:40:09 Rating:

Stephen King este cap de lista intre autorii nominalizati pentru prima pagina a primului numar al revistei Suspans.ro, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca nu doar pentru mine este unul dintre autorii care m-au facut sa trec de mai multe ori prin librarii in scopul achizitionarii cartilor semnate Stephen King ci si pentru toti aceia care la BookFest si-au asteptat randul pentru a pune...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

diana_manuela
Recenzii: 0
Carti citite: 141

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289