In razboi

scrisa de Duiliu Zamfirescu

In razboi de Duiliu Zamfirescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
In razboi 8.5 lei *
In razboi 13 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Duiliu Zamfirescu
ISBN: 9736534839
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Intre ei si tabia Abdul-Kerim, pe care trebuiau s-o ia, se intindea o noua vale, adanca si alunecoasa, iar dincolo, un nou deal, pe care se ridica masivul redutei, cu transee inaintate si cu santuri. Pentru batalionul lui Valter, surprinderea fu indoit de trista, caci, in loc de o singura reduta, cum era notat pe hartile rusesti, romanii se gasira in fata a doua redute, ascunse una dupa alta.
Fu un moment de groaznica nehotarare. Tunurile se oprisera ca sa nu loveasca pe proprii lor soldati. De la turci, nici un semn.
Maiorul Sontu ridica sabia, cat putea el de sus si striga "Inainte!".Colonelul Ipatescu iesi din clipa de nehotarare, comanda si el "Inainte, flacai!".


Carti similare cu In razboi

La Medeleni, vol I

La Medeleni, vol I

de Ionel Teodoreanu

mai mult
Sarmanul dionis

Sarmanul dionis

de Mihai Eminescu

mai mult
Great expectations

Great expectations

de Charles Dickens

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!