Cele trei surori ale unchiului vanea

scrisa de Horia Garbea

Cele trei surori ale unchiului vanea de Horia Garbea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cele trei surori ale unchiului vanea 26.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Princeps Edit
Autor (i): Horia Garbea
Numar de pagini: 104 pagini
ISBN: 973-86652-5-6
Descriere: Exceptionale eseuri despre teatru, adunate in volum de unul dintre marii autori de teatru postmodern din Europa. Verva, ironia, calamburul, demersul parodic bucura lectura textelor lui Horia Garbea si incita la lectura pieselor si la vizionarea spectacolelor in discutie. Cartea lui Horia Garbea se constitue intr-o veritabila pledoarie pentru teatru, pentru modul in care poate fi receptat fenomenul dramatic contemporan.

in carte gasim eseuri privind sociologia actului teatral si implicatiile pe care acesta le are asupra comportamentul in social al omului aflat la rascrucea istoriei si mai ales a romanului aflat de atata vreme in tranzitie. Scrise alert, cu multe picanterii din viata de dincolo de scena eseurile lui Horia Garbea pot fi o lectura placuta dincolo de importanta pe care o au intru deslusirea rolului si importantei pe care teatrul o are in educatia sociala si estetica.


Carti similare cu Cele trei surori ale unchiului vanea

Termenii cheie ai analizei teatrului

Termenii cheie ai...

de Anne Ubersfeld

mai mult
Teatru xi. omul cu valize. calatorii in lumea mortilor. maximilian kolbe

Teatru xi. omul cu...

de Eugene Ionesco

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!