Afectiunile buco-dentare si sarcina

scrisa de Memet Gafar, Henriette Panaite, Petrache Vartej

Afectiunile buco-dentare si sarcina de Memet Gafar, Henriette Panaite, Petrache Vartej Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Memet Gafar, Henriette Panaite, Petrache Vartej
Descriere: Observatiile de practica medicala curenta, ca si unele cercetari au atras atentia asupra importantei fiziologiei normale buco-dentare, precum si asupra integritatii aparatului dento-maxilar in timpul perioadei de sarcina. Pornind de la constatarea ca problema relatiei dintre sarcina si leziunile buco-dentare este insuficient studiata in literatura de specialitate, autorii realizeaza o lucrare cu caracter pluridisciplinar, de actualitate, abordand corelatiile dintre puerperealitate si patologia cavitatii bucale in urmatoarea succesiune: aspecte morfofiziologice ale corpului dento-paro-dontal in sarcina, etiopatogenia multifactoriala a afectiunilor buco-dentare in sarcina, corelatii dintre reactiile imunitare si patologia cavitatii bucale in sarcina, studiul particular al afectiunilor buco-dentare in sarcina si aspectele terapeutice ale afectiunilor buco-dentare in sarcina.

ISBN: 973-9337-40-6


Carti similare cu Afectiunile buco-dentare si sarcina

Bazele morfopatologice ale inimii in practica medico-chirurgicala

Bazele morfopatologice...

de Emilia Bejan, Leonid Bejan, Dan Fagarasanu

mai mult
Spuneti nu! bolilor de inima

Spuneti nu! bolilor de...

de Patrick Holford

mai mult
Dieta south beach. un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos (veti scapa de burta)

Dieta south beach. un...

de Arthur Agatston

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!