Pentru totdeauna

scrisa de Cathy Kelly

Pentru totdeauna de Cathy Kelly Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Pentru totdeauna 16.1 lei *
Pentru totdeauna 19 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Cathy Kelly
Traducator (i): Natima Mindrila
Numar de pagini: 528 pagini
ISBN: 978-973-46-1507-0
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Pentru totdeauna (2005) are ca subiect viata obisnuita dintr…#39;un orasel al Irlandei, nelipsita de probleme, ambitii, esecuri sau deznodaminte imprevizibile. Trei dintre locuitoarele din Carrickwell stiu foarte bine ce…#39;si doresc de la viata: ambitioasa Mel vrea cariera si familie; Daisy cea iubitoare, un copil cu partenerul ei de viata, care inseamna totul pentru ea; iar Cleo cea patimasa intentioneaza sa…#39;si ia diploma universitara si sa preia conducerea hotelului familiei. Asta pina cind peisajul se schimba dintr…#39;odata, iar visele le sint naruite. Dar Carrickwell, cuibarit in umbra Muntelui Carraig, e un loc stravechi si magic. Si cind Leah, o femeie cu propriile framintari launtrice, isi face aparitia in micuta comu­nitate, datorita unor imprejurari neprevazute, Mel, Daisy si Cleo sint aduse laolalta – si…#39;si gasesc curajul de a descoperi ce e cu adevarat important pentru ele, pentru totdeauna…
 
„O lectura obligatorie pentru numerosii fani ai lui Kelly; o poveste calda, impresionanta.” (Daily Mail)
 
„Debordeaza de emotii, suferinte si idealuri… personaje realiste si atragatoare, care se confrunta cu evenimente ce le vor schimba viata.” (Ireland on Sunday)
 
„O naratiune optimista despre felul in care o poate lua razna viata.” (YOU Magazine)
 
„Romanul demonstreaza capacitatea ei de a scrie cu putere de patrundere si cu bunatate despre femei si relatiile lor; un roman luminat de interludii umoristice de buna calitate.” (Irish Independent)


Carti similare cu Pentru totdeauna

Plagiatul

Plagiatul

de Camilla Baresani

mai mult
Ceea ce nu poate fi ascuns

Ceea ce nu poate fi...

de Agnès Martin-Lugand

mai mult
Fii binevenit

Fii binevenit

de Sandra Brown

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!