Office 2003 6 in 1

scrisa de Joe Habracken

Office 2003 6 in 1 de Joe Habracken Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Office 2003 6 in 1 39.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Teora
Autor (i): Joe Habracken
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Office 2003 va ofera toate aplicatiile de care aveti nevoie pentru a face totul - de la crearea scrisorilor pana la balanta contabila, gestionarea datelor pe care le detineti despre persoanele de contact, crearea unor prezentari si pagini Web deosebite. Totul se poate realiza aici: prelucrarea textelor, foi de calcul tabelar, baze de date, gestionarea informatiilor personale, proiectarea publicatiilor si multe altele. Aceasta carte este conceputa pentru a va familiariza rapid cu toate aplicatiile pachetului Office, adica Word, Excel, Access, PowerPoint, Publisher si Outlook, si pentru a simplifica utilizarea caracteristicilor de baza ale acestora, precum si a catorva dintre caracteristicile lor avansate.

Microsoft Office 2003 va furnizeaza toate aplicatiile Office cu care sunteti obisnuit si multe imbunatatiri care simplifica pentru dumneavoastra crearea diverselor documente Office. Microsoft Office 2003 cuprinde urmatoarele aplicatii:
Word, Excel, Acces, Power Point, Publisher, Outlook


Carti similare cu Office 2003 6 in 1

Prelucrari de date - teorie si aplicatii

Prelucrari de date -...

de Laura Monica Gorghiu, Gabriel Gorghiu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!