Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat)

scrisa de Henry Freeman, Gunter Glass

Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat) de Henry Freeman, Gunter Glass Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Niculescu
Autor (i): Henry Freeman, Gunter Glass
ISBN: 9789735687069
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Traducere a lucrarii "Taschenworterbuch Technik" aparute la Max Hueber Verlag, practic si usor de consultat, volumul inglobeaza sensurile actuale ale unui total de 40 000 de termeni si expresii tehnice, acoperind arii diferite de activitate - de la cele traditionale (mecanica, constructii s.a.) pana la cele mai recente (asigurarea calitatii, informatica, telecomunicatii s.a.) - si beneficiind de o selectie riguroasa, in conformitate cu terminologia moderna si evolutiile care au marcat diferitele profiluri tehnice.
In prima sa sectiune (dictionar tehnic englez-roman), lucrarea ofera echivalentele romanesti a 22 000 de cuvinte si expresii, ca si traducerea a numerosi termeni compusi existenti in limba engleza, in timp ce in partea a doua (dictionar tehnic roman-englez) 18 000 de "intrari tehnice" din limba romana trimit la echivalentele lor din engleza britanica si cea americana.
Pentru a preintampina "socul" cu traditionalele si pitorestile unitati de masura britanice si americane, coexistente cu cele ale sistemului metric, altfel obligatorii in spatiul de limba engleza, lucrarea incorporeaza si o lista a "factorilor de transformare" pentru cele mai importante dintre aceste vechi unitati de masura. De asemenea, sunt subliniate variantele britanice (UK) si americane (US), atat cele ortografice, cat si cele in expresii.


Carti similare cu Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat)

English-romanian dictionary - dictionar englez-roman

English-romanian...

de Andrei Bantas

mai mult
Dictionarul intelepciunii - cugetari antice si moderne

Dictionarul...

de Theofil Simenschy

mai mult
Automobilul

Automobilul

de Tessloff

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!