Culca-te cu mine

scrisa de Joanna Briscoe

Culca-te cu mine de Joanna Briscoe Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Culca-te cu mine 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Joanna Briscoe
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Richard si Lelia par a fi cuplul perfect. Se iubesc la nebunie si, intr-un moment de pasiune, concep primul lor copil. Totul pare minunat, pana cand Sylvie - femeia stearsa, cenusie, ce pare invizibila tuturor, cu vocatie de soarece de biblioteca - pune stapanire pe viata lor. Actiunea devine tulburatoare, socanta si dramatica. Lucrurile se complica si ating apogeul in momentul in care cei doi constata, cu stupoare, ca nutresc o pasiune obsedanta pentru aceasta femeie.
Finalul este incredibil. Talentul incontestabil al scriitoarei marcheaza toate trairile si spaimele cuplului prins in mrejele senzualitatii si pasiunii, alaturi de o a treia persoana, care le tulbura viata si linistea. Totul sta sub semnul patimii, razbunarii si durerii.
O carte provocatoare, care se citeste cu interes, o carte in care regasim viata cu tot ce are ea mai bun si mai putin bun, cu iubire, sex, gelozie, senzualitate, incredere si tradare.
 
"Briscoe perfectioneaza scrierea erotica, facand-o absolut extraordinara si uluitoare." Independent on Sunday
 "Briscoe manevreaza imbinarea primejdioasa dintre dragostea sexuala si cea de familie cu o siguranta admirabila." Jonathan Coe


Carti similare cu Culca-te cu mine

Dragoste si matematica

Dragoste si matematica

de Sheila O’Flanagan

mai mult
Vanilie si ciocolata

Vanilie si ciocolata

de Sveva Casati Modignani

mai mult
Provocarea destinului

Provocarea destinului

de Danielle Steel

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!