Culca-te cu mine

scrisa de Joanna Briscoe

Culca-te cu mine de Joanna Briscoe Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Culca-te cu mine 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Joanna Briscoe
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Richard si Lelia par a fi cuplul perfect. Se iubesc la nebunie si, intr-un moment de pasiune, concep primul lor copil. Totul pare minunat, pana cand Sylvie - femeia stearsa, cenusie, ce pare invizibila tuturor, cu vocatie de soarece de biblioteca - pune stapanire pe viata lor. Actiunea devine tulburatoare, socanta si dramatica. Lucrurile se complica si ating apogeul in momentul in care cei doi constata, cu stupoare, ca nutresc o pasiune obsedanta pentru aceasta femeie.
Finalul este incredibil. Talentul incontestabil al scriitoarei marcheaza toate trairile si spaimele cuplului prins in mrejele senzualitatii si pasiunii, alaturi de o a treia persoana, care le tulbura viata si linistea. Totul sta sub semnul patimii, razbunarii si durerii.
O carte provocatoare, care se citeste cu interes, o carte in care regasim viata cu tot ce are ea mai bun si mai putin bun, cu iubire, sex, gelozie, senzualitate, incredere si tradare.
 
"Briscoe perfectioneaza scrierea erotica, facand-o absolut extraordinara si uluitoare." Independent on Sunday
 "Briscoe manevreaza imbinarea primejdioasa dintre dragostea sexuala si cea de familie cu o siguranta admirabila." Jonathan Coe


Carti similare cu Culca-te cu mine

Peste cinci ani

Peste cinci ani

de Rebecca Serle

mai mult
O iubeam

O iubeam

de Anna Gavalda

mai mult
Un fals casanova

Un fals casanova

de Victoria Leigh

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!