Meditatie si psihologie

scrisa de Dr. Jacques Vigne

Meditatie si psihologie de Dr. Jacques Vigne Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Meditatie si psihologie 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Elena Francisc Publishing
Autor (i): Dr. Jacques Vigne
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Psihiatru francez, care traieste in India, autor al cartii éléments de psychologie spirituelle si Le Maitre et le Thérapeute, Dr. Jacques Vigne propune aici o sinteza magistrala asupra stadiilor avansate in cercetarea psihologica internationala, efectuata in jurul a ceea ce este numita „biochimia credintei”, si asupra studiilor referitoare la efectele reale psihosomatice ale diverselor forme de meditatie.

Aceasta carte, importanta pentru toti cei care doresc sa se inteleaga pe ei insisi si sa fie totodata capabili sa se schimbe si sa se accepte in urma acestei schimbari, trece in revista practicile orientale de meditatie in lumina diverselor interpretari occidentale. Practicantii unei cai spirituale vor gasi in lucrarea de fata ceea ce este util sa inteleaga pentru a evita anumite capcane mentale, in timp ce persoanele interesate de teoriile psiho-analitice vor descoperi aici o informatie serioasa despre domeniile spiritualitatii.


Carti similare cu Meditatie si psihologie

Arta de a iubi

Arta de a iubi

de Don Miguel Ruiz

mai mult
De vorbă cu necunoscuți

De vorbă cu necunoscuți

de Malcolm Gladwell

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!