Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Gradini

Gradini

scrisa de Dinu Flamand

Gradini de Dinu Flamand Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Gradini 9 lei *
Gradini 49.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: IDEEA DESIGN & PRINT
Autor (i): Dinu Flamand
ISBN: 973-7913-42-6
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Dinu Flamand s-a nascut pe 24 iunie 1947 in Susenii Bargaului, Bistrita-Nasaud, dintr-o familie de tarani. Dupa absolvirea cursurilor de la Facultatea de Filologie din Cluj-Napoca, in 1971, lucreaza in redactia mai multor reviste si edituri din Bucuresti. La inceputul anului 1989 obtine azil politic in Franta dupa ce denuntase in articole si interviuri publicate in Franta regimul comunist din Romania. Poet, critic literar, traducator, ziarist, membru fondator al cenaclului si revistei Echinox, bursier al unor facultati si fundatii occidentale, traieste la Paris si este ziarist la Radio France Internationale.
Volumul Gradini este alcatuit din poeme inedite publicate doar in varianta romaneasca in Vatra si ar putea accepta subtitlul: "bocet pentru o lume care apune".


Carti similare cu Gradini

Poezia romaneasca de dragoste

Poezia romaneasca de...

de Pr. Prof. Dr. Dumitru Popescu

mai mult
Poeme rapide

Poeme rapide

de Ovidiu Genaru

mai multRecenzii

YigruZeltil YigruZeltil pe 2010-09-27 15:45:53 Rating:

Sunt destul de convins că Dinu Flămând e un poet mult mai bun decât pare. Adică decât pare să fie în acest volum intitulat "frigul intermediar. grădini" (opa, pagina asta e doar pentru Grădini... eh, nu-i nimic). Pentru că, cu excepţia câtorva poeme excepţionale (dar şi ce izbitoare e diferenţa faţă de celelalte poeme!), Dinu Flămând este un simplu manierist al...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

YigruZeltil
Recenzii: 6
Carti citite: 65