Dilecta (contine cd audio)

scrisa de Octavian Soviany

Dilecta (contine cd audio) de Octavian Soviany Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dilecta (contine cd audio) 4.34 lei *
Dilecta (contine cd audio) 9.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Octavian Soviany
ISBN: 973-23-1714-0
Anul aparitiei: 2006
Descriere: "Octavian Soviany e un alchimist sui-generis; beat de cultura, isi extrage din esentele livrescului elixirul propriei poezii. E un barochist care se misca in lumile imaginare ca in propria-i bucatarie. (…) Citindu-i cartile, ne lasam purtati prin burguri medievale germane, in vechi Italii renascentiste, in rafinate saloane franceze, ne intilnim cu Rimbaud, cu Baudelaire, cu Apollinaire, trecem si pe meleagurile rasaritene unde ne asteapta poetul Serghei; stie sa se costumeze ca nimeni altul, facindu-si din costum propria lui piele. Este un mediu exceptional, in stare sa capteze toate aceste spirite afine, apartinind aceleiasi categorii a voyou-ului, a jucatorului, a celui care da cu tifla spinzuratorii." (Nora Iuga)

"Poet paradiziac, uzind de prerogativele conventiei ca de o carta a libertatii, Octavian Soviany a dus rafinamentul livresc spre identificarea totala in candoare: candoare scripturala, imaginara si combinatorie." (Al. Cistelecan)


Carti similare cu Dilecta (contine cd audio)

Poezii - editii definitive

Poezii - editii...

de V. Voiculescu

mai mult
Tigara unui viitor de paie

Tigara unui viitor de...

de Marius Ghilezan

mai mult
Numarati caii amurgului - poezii

Numarati caii...

de Aurel Gurghianu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!