Magie in actiune

scrisa de Richard Bandler

Magie in actiune de Richard Bandler Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Magie in actiune 19.5 lei *
Magie in actiune 20.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Excalibur
Autor (i): Richard Bandler
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Este o carte excelenta pentru oricine doreste sa cunoasca perspectiva interioara a unui maestru care utilizeaza NLP. Acestea sunt transcrieri reale, de lucru, pe care Richard Bandler, co-fondatorul tehnologiei NLP le-a folosit lucrand cu pacientii. In aceste pagini il veti vedea facand literalmente magie, in termeni de creare a schimbarilor transformationale, cu clienti particulari. Aceasta carte este diferita de celelalte scrise fie de Bandler, fie de Grinder (celalalt fondator al NLP). Toate celelalte carti ale acestor autori fie sunt facute dupa transcrieri ale sesiunilor de pregatire, fie sunt concepute ca manuale de pregatire, in timp ce in aceasta sunt transcrieri ale sedintelor fata in fata chiar cu Bandler. Il veti vedea utilizand sugestia, re-formularea / re-incadrarea, ancorarea si toate celelalte tehnici NLP despre care ati auzit, in timp ce imprima ritmul si ghideaza clientul caruia i se adreseaza.

Asa cum sugereaza Bandler in introducere, puteti reciti cartea pentru fiecare dintre tiparele descrise si, de fiecare data cand faceti acest lucru, puteti „iesi” cu o apreciere mai profunda, mai completa si mai bogata a modelului. Intr-un fel, aproape ca puteti invata sa practicati NLP doar din aceasta carte.

Asa dupa cum scrie Bandler in introducerea la editia de fata, NLP este un model experiential si modul cum il „dobanditi” este sa lucrati cu cineva care este intr-adevar priceput in a-l aplica. In aceeasi introducere, Bandler isi dezvaluie propriile sale ganduri despre modelul pe care il denumeste NLP mai bine decat o face in oricare alta parte.

Daca sunteti interesati de aplicarea directa a NLP ca tehnologie de transformare, trebuie s-o cumparati, s-o cititi, si sa va delectati cu ea!


Carti similare cu Magie in actiune

Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită

Cele 7 deprinderi...

de Stephen R. Covey

mai mult
Comunicare, semiotica si semne publicitare - teorii, modele si aplicatii

Comunicare, semiotica...

de Jean-Jacques Boutaud

mai mult
Cum să ne gândim mai mult la sex

Cum să ne gândim mai...

de Alain de Botton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!