Hrana care otraveste

scrisa de Michael Eigen

Hrana care otraveste de Michael Eigen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Hrana care otraveste 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Michael Eigen
ISBN: 9789737073167
Anul aparitiei: 2009
Descriere: 20 de cazuri in care psihoterapia neutralizeaza otrava din suflet
Deseori «hrana» afectiva de care avem nevoie este amestecata cu «toxine» emotionale, care ne otravesc si pentru a obtine hrana necesara, suntem obligati sa «inghitim» si toxinele. Cand acest fapt se repeta, unii dintre noi se obisnuiesc atat de mult cu un astfel de mediu toxic, incat ajung sa caute hrana emotionala in otravuri, si, in diferite grade, sa fie otraviti de aceasta hrana. Depresia, sinuciderea, ura de sine, avorturile spontane, somatizarile grave – sunt cateva dintre efecte. Multi dintre cei care incep o psihoterapie descopera cu uimire in ei insisi forte auto-distructive, prin care se auto-saboteaza, sau care ii fac sa considere ca nu sunt demni sa traiasca. in aceasta carte, prin istoriile unor pacienti aflati in psihoterapie, Michael Eigen ne conduce in lumea lor interioara si ne ofera ocazia de a fi martori la lupta pentru castigarea echilibrului dintre iubire si ura, dintre bine si rau, dintre hrana si otrava psihica.Michael Eigen este psiholog si psihanalist. Este profesor de psihologie la New York University, in cadrul Programului postdoctoral in psihoterapie si psihanaliza si este membru senior in National Psychological Association for Psychoanalysis. A scris numeroase carti, printre care The Psychoanalytic Mystic, Feeling Matters si Flames from the Unconscious.

MultumiriIntroducere1. Hrana care otraveste2. Sinuciderea3. Avorturile spontane4. Un univers fara gandaci5. A te simti normal6. Invatarea inconstienta: printre randuri7. Anularea de sine8. Hrana goala si violenta9. Umbrele agoniei X10. Sanatatea izolata fonic si frica de nebunie11. Adaptare12. Dorinta si hranaEpilogBibliografie


Carti similare cu Hrana care otraveste

Patru placeri pe zi

Patru placeri pe zi

de Evelyne Bissone Jeufroy

mai mult
Povestiri despre putere

Povestiri despre putere

de Carlos Castaneda

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!