Programare concurenta pe platforme unix, windows, java

scrisa de Florian Mircea Boian, Corina Maria Ferdean, Rares Florin Boian, Radu Calin Dragos

Programare concurenta pe platforme unix, windows, java de Florian Mircea Boian, Corina Maria Ferdean, Rares Florin Boian, Radu Calin Dragos Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Albastra
Autor (i): Florian Mircea Boian, Corina Maria Ferdean, Rares Florin Boian, Radu Calin Dragos
Descriere: In lucrare sunt prezentate conceptele si tehnologiile necesare pentru proiectarea si implementarea aplicatiilor concurente. Este oferita posibilitatea de a opera, in proiectele proprii, cu toate instrumentele folosite in prelucrarile concurente: semafoare, variabile mutex, monitoare, sectiuni critice, memorie partajata, comunicari prin pipe si cozi de mesaje, etc.
Sunt prezentate, intr-o maniera unitara, facilitatile de concurenta oferite de sistemele de operare Unix si Windows, impreuna cu aceleasi facilitati, independente de platforma, oferite de limbajul Java. Se are in vedere atat gestiunea proceselor cat si a comunicarilor intre procese, cat si gestiunea firelor de executie (thread-urilor) si a comunicarii intre acestea. Ca suport de programare sunt utilizate limbajele C, C++ si Java. Expunerea este completata cu un mare numar de exemple, materializate in final sub forma de programe.
In contextul literaturii de specialitate existente, lucrarea ofera un indrumar complet pentru proiectarea de aplicatii complexe, in care se impun cu necesitate executia simultana a mai multor sarcini de calcul si a comunicarii intre acestea.
Prin modul de prezentare, ea este accesibila unei largi categorii de specialisti, si studenti din domeniul tehnologiei informatiei.


Carti similare cu Programare concurenta pe platforme unix, windows, java

Procesorul de text pentru windows: lotus ami pro (concepte, tehnici, exemple)

Procesorul de text...

de Mihai Popescu

mai mult
Initiere in word

Initiere in word

de Sorin Matei, Elvira Nicoleta Bazdoaca

mai mult
Retele locale de calculatoare-de la cablare la interconectare

Retele locale de...

de Emil Cebuc, Vasile Teodor Dadarlat

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!