Avantajul eq - un plan magistral de mobilizare a inteligentei emotionale

scrisa de Adele B. Lynn

Avantajul eq - un plan magistral de mobilizare a inteligentei emotionale de Adele B. Lynn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Avantajul eq - un plan magistral de mobilizare a inteligentei emotionale 40 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Codecs
Autor (i): Adele B. Lynn
Numar de pagini: 316 pagini
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Inteligenta emotionala este unul dintre principalii factori de succes. Inteligenta emotionala poate insemna o schimbare uriasa in bine, atat in vietile noastre personale, cat si in privinta satisfactiei si performantelor noastre profesionale.
Inteligenta emotionala este factorul definitoriu care ne permite sa avem relatii plenare si calde cu ceilalti.
Inteligenta emotionala este pasul dintre a trai pasiunile din vietile noastre si simpla trecere prin viata.Inteligenta emotionala este acel factor aparte care ne permite sa conlucram in armonie cu ceilalti sau sa ne pierdem in dispute. Oferind sfaturi practice si sugestii de dezvoltare a inteligentei emotional si de fructificare a beneficiilor oferite de aceasta in mediul profesional, cartea Avantajul EQ ne arata cum ne putem creste indicele emotional - al nostru, al colegilor, al angajatilor sau al cadrelor de conducere.
Veti intalni aici exemple din lumea reala, "scrisori catre sefi" si fragmente din evaluari reale ale performantei profesionale, din care se poate vedea impactul pozitiv al inteligentei emotionale asupra rezultatelor in munca, asupra valorilor si relatiilor profesionale. Cartea Avantajul EQ ofera un plan inovator pentru canalizarea in folosul propriu a puterii ce deriva din inteligenta emotionala.


Carti similare cu Avantajul eq - un plan magistral de mobilizare a inteligentei emotionale

Dincolo de cuvinte. elemente de socio-psiho-pedagogia comunicarii

Dincolo de cuvinte....

de Liliana Gurlui

mai mult
Puterea magica a gandului

Puterea magica a gandului

de David J. Schwartz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!