Abordarea simbolisticii arborelui in psihologia analitica junghiana

scrisa de Corina-nicoleta Ogrezeanu

Abordarea simbolisticii arborelui in psihologia analitica junghiana de Corina-nicoleta Ogrezeanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Abordarea simbolisticii arborelui in psihologia analitica junghiana 16.58 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lumen
Autor (i): Corina-nicoleta Ogrezeanu
Descriere: Arborele este una dintre cele mai bogate si mai raspandite teme simbolice, simpla ei bibliografie poate alcatui o carte.
Simbol al vietii in continua evolutie, in ascensiune spre cer, arborele evoca intreg simbolismul verticalitatii, ca arborele lui Leonardo da Vinci. Pe de alta parte, pentru caracterul ciclic al evolutiei cosmice: moarte si regenarare; de acest caracter ciclic amintesc mai cu seama arborii foiosi, carora in fiecare an le cad si le cresc din nou frunze.
Mircea Eliade distinge sapte interpretari principale pe care de altfel, nu le considera exhaustive, dar care se articuleaza toate in jurul ideii de Cosmos viu, in vesnica regenerare


Carti similare cu Abordarea simbolisticii arborelui in psihologia analitica junghiana

Aceste gioconde fara suras

Aceste gioconde fara...

de Magda Mihailescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!