Enciclopedia alimentelor



Enciclopedia alimentelor de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Traducator (i): Doina Lascu
ISBN: 9789735717230
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Importanta alimentatiei in viata noastra a devenit, in sfarsit, unanim recunoscuta; mai mult chiar, toata lumea a ajuns sa accepte faptul ca alimentatia poate influenta puternic starea de sanatate. De aici ideea si necesitetea de a crea o enciclopedie a alimentelor. Rod al colaborarii dintre specialisti in agricultura, tehnologi in industria alimentara si medici dieteticieni,, Enciclopedia alimentelor este una dintre lucrarile cele mai complete si mai actuale de acest gen, care isi propune sa sistematizeze marea tema a alimentatiei intr-un singur volum, usor de consultat, examinand-o din diferite puncte de vedere: biochimie, dietologie, merceologie, practic.
Lucrarea este completata de o serie de anexe in care gasiti informatii despre: modul de functionare a sistemului digestiv, digerarea si asimilarea alimentelor, postul terapeutic, alergii si intolerante alimentare, recomandari dietetice pentru diferite afectiuni, obezitate si supraponderalitate, exemple de diete hipocalorice.
2500 de termeni – 1700 de alimente, 830 tabele, desene si scheme.


Carti similare cu Enciclopedia alimentelor

Dieta wall street. un plan foarte simplu pentru oamenii ocupati care nu au timp de diete

Dieta wall street. un...

de Heather Bauer, Kathy Matthews

mai mult
Baile vindecatoare - folosirea terapiei cu uleiuri esentiale pentru echilibrarea energiei corpului

Baile vindecatoare -...

de Milli D. Austin

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!