Zgomotul alb

scrisa de Don Delillo

Zgomotul alb de Don Delillo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Zgomotul alb 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Don Delillo
ISBN: 9731020357
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Zgomotul alb, roman negru, citadin si sociologic, apartine unuia dintre cei mai mari scriitori americani in viata, si exploreaza mai multe teme care au aparut in cea de-a doua jumatate a secolului trecut - consumismul excesiv,  saturatia produsa de mass-media, intelectualismul in cautarea noutatii, conspiratiile secrete, dezintegrarea si reintregirea familiilor, si virtutile potential pozitive ale violentei umane.
Toate corespondentele secrete care se stabilesc in roman converg spre un punct de o tensiune extrema: moartea. (De altfel, la un moment dat autorul a avut in vedere si titlul "Cartea americana a mortilor".) Viata lui Jack Gladney, seful catedrei de hitlerologie de la un colegiu american, este ritmata de zgomotul de fond al automobilului, al masinii de spalat, al televizorului si al sloganurilor publicitare, iar dupa aparitia norului toxic, si al spaimei de moarte, perceputa de Jack ca un sir nesfârsit si ingrozitor de zgomote albe.
 
"O carte extraordinar de amuzanta despre un subiect serios, combinând fara nici un efort comedia sociala, calamitatea, fictiunea si filosofia..." Daily Telegraph
 "[Zgomotul alb] e despre frica, moarte si tehnologie. O comedie, desigur." Don DeLillo, 1984


Carti similare cu Zgomotul alb

Oracolul din stambul

Oracolul din stambul

de Michael David Lukas

mai mult
Copila de zapada

Copila de zapada

de Eowyn Ivey

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Cosmopolis

Cosmopolis


mai mult

Punctul omega

Punctul omega


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125