Puncte de cotitura. de la nastere la 3 ani. dezvoltarea emotionala si a comportamentului copilului tau

scrisa de T. Berry Brazelton

Puncte de cotitura. de la nastere la 3 ani. dezvoltarea emotionala si a comportamentului copilului tau de T. Berry Brazelton Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Puncte de cotitura. de la nastere la 3 ani. dezvoltarea emotionala si a comportamentului copilului tau 60 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Fundatia Generatia
Autor (i): T. Berry Brazelton
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Cartea scrisa de reputatul medic pediatru T. Berry Brazelton este dedicata tuturor parintilor si bebelusilor lor, dar si bunicilor, educatorilor si adultilor care lucreaza cu copiii. Volumul de peste 700 de pagini reprezinta o carte fundamentala despre bebelusi si copiii pana la trei ani, scrisa pe limba tuturor. Aspectele abordate in cele 43 de capitole sunt extrem de importante in dezvoltarea copilului. In prima parte a cartii, autorul realizeaza o prezentare amanuntita a “punctelor de cotitura” • acele momente cheie in dezvoltarea motorie, cognitiva si emotionala a copilului - incepand de la nastere si pana la trei ani. Alimentatia, somnul, abilitatile motorii si cognitive, deprinderea toaletei, comunicarea sunt explicate in fiecare etapa de dezvoltare a copilului. In cea de-a doua parte a cartii sunt abordate dificultatile dezvoltarii copilului • probleme de care se lovesc cei mai multi dintre tinerii parinti. Alaptare la san sau cu biberonul? Cand ar trebui puiul meu sa inceapa deprinderea toaletei? Oare este bine sa luam copilul in pat cu noi? Care este cea mai buna metoda de a disciplina micutul curios? Ce trebuie sa ma astept de la medicul copilului? Toate acestea sunt abordate atat din punct de vedere medical • pediatric, cat si din perspectiva psihologica • aceea a bebelusului ca persoana. In incercarea de a raspunde la toate aceste intrebari, Puncte de cotitura este menita sa completeze , nu sa inlocuiasca, sfaturile oferite de pediatrul copilului tau. Cartea este un ajutor important, dar in niciun caz nu reprezinta o alternativa la ingrijirea medicala absolut necesara copilului. Puncte de cotitura dezvaluie universul vast care se ascunde in fiecare bebelus si ii ajuta pe parinti sa-si inteleaga mai bine copiii, inca de la nastere.


Carti similare cu Puncte de cotitura. de la nastere la 3 ani. dezvoltarea emotionala si a comportamentului copilului tau

Plante pentru farmacia casei

Plante pentru farmacia...

de Rosemary Gladstar

mai mult
Actualitati in metabolismele intermediare (lucrari de medicina)

Actualitati in...

de Angel Traila

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!