Forta gandirii pozitive in afaceri

scrisa de Scott W. Ventrella

Forta gandirii pozitive in afaceri de Scott W. Ventrella Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Scott W. Ventrella
Anul aparitiei: 2002
Descriere: Scott W. Ventrella a reusit o adaptare remarcabila a principiilor dinamice ale gindirii pozitive, propuse de Norman Vincent Peale, pentru a putea fi aplicate in mediul afacerilor secolului XXI. Psihologia pozitiva este un nou sistem de gindire, care in momentul de fata are un impact extrem de puternic asupra lumii afacerilor. Ea promoveaza depasirea atitudinilor defetiste si valorificarea trasaturilor pozitive ale omului. Scopul autorului este acela de a ne ajuta sa atingem un nivel ridicat al performantelor profesionale si personale. Lucrarea de fata este un ghid practic, care ne ajuta sa ne punem in valoare cele zece trasaturi ce definesc gindirea pozitiva si chiar sa le intensificam impactul. Performantele noastre se imbunatatesc semnificativ daca invatam sa ne depasim atitudinile negative, precum teama, lipsa de incredere in sine, complexele de inferioritate si daca aflam cum ne putem folosi mai bine optimismul, entuziasmul, credinta, integritatea, curajul, increderea, hotarirea, rabdarea, calmul si capacitatea de concentrare. In consecinta, capacitatea noastra de a face fata situatiilor de criza si de a trata cu oamenii dificili va creste, atit in afaceri cit si in viata personala. Aceste concepte de natura practica, dar extrem de influente, pot fi aplicate de oricine este implicat intr-o afacere, la orice nivel, indiferent de functia ocupata in organizatie. Secretul succesului unei organizatii consta tocmai in capacitatea managerilor si a angajatilor ei de a intimpina si a administra schimbarea.
Scott W. Ventrella, pe linga activitatea desfasurata la Peale Center, este director la compania Positive Dynamics. Aceasta elaboreaza si pune in aplicare programe de imbunatatire a performantelor, stimulind potentialul innascut al oamenilor. Si-a inceput cariera la Juran Institute, o organizatie de elita, care ofera consultanta si sedinte de pregatire in domeniul managementului calitativ. Este profesor la Fordham University’s Graduate School of Business. A mai predat la universitatile Columbia, Dartmouth, New York si Connecticut. Locuieste in Ridgefield, Connecticut, impreuna cu familia sa.


Carti similare cu Forta gandirii pozitive in afaceri

Timiditatea. cum sa dobandim liniste sufleteasca si incredere in noi insine

Timiditatea. cum sa...

de Dianne Doubtfire

mai mult
Calea

Calea

de Michael Puett, Christine Gross-Loh

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!