Cum sa respecti cu strictete un regim

scrisa de Deborah Steinberg, Dr. Windy Dryden

Cum sa respecti cu strictete un regim de Deborah Steinberg, Dr. Windy Dryden Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum sa respecti cu strictete un regim 15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Erc Press
Autor (i): Deborah Steinberg, Dr. Windy Dryden
Descriere: Mii de oameni tin regim pentru a scadea in greutate, pentru a-si schimba obiceiurile alimentare sau din motive de sanatate, dar marea majoritate renunta fara a-si fi atins scopul pe termen lung. Respectarea unui regim implica mai mult decat o schema alimentara, iar aceasta carte va ajuta in realizarea acestui tel. Motivul pentru care majoritatea oamenilor esueaza, este ca oamenii pierd in vedere continuitatea procesului, permitand gandurilor negative sa le blocheze bunele intentii.
Aceasta carte va va ajuta sa obtineti rezultate cu orice regim, facandu-va sa simtiti succesul pe termen lung, folosind imagini mentale, exercitii si determinare pentru a va schimba comportamentul si pentru a va tine sub control apetitul . Va ajuta sa identificati si sa intelegeti care va sunt slabiciunile personale, cand vointa poate ceda.
Cititi aceasta carte cand tineti un regim pentru a-l condimenta cu acel ingredient in plus, esential in obtinerea succesului.


Carti similare cu Cum sa respecti cu strictete un regim

Semnele trupului la copil

Semnele trupului la copil

de Joan Liebman-Smith, Jacqueline Nardi Egan

mai mult
Diabetul zaharat

Diabetul zaharat

de Leonid Gheorghiev

mai mult
Urgente medicale in medicina dentara

Urgente medicale in...

de Gheorghe Dorobat, Carmen Dorobat

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!