Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 aniBebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani 18.9 lei *
Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani 20.5 lei *
Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani 28.35 lei *
Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani 31.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: House of Guides
ISBN: 9737975820
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Ghidul "Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani" este editarea in limba romana a titlului Votre Bebe – Le guide de la naissance a 2 ans, din colectia franceza Marie Claire Family.
Acesta vine in sprijinul celor care urmeaza sa devina sau tocmai au devenit pãrinti, prezentandu-le, in ordine alfabetica, toate informatiile de care au nevoie. Pornind de la acneea noului nascut, alaptare, alergii si pana la varicela si zoonoze, nimic nu ramane neexplicat. Fara a fi un tratat amplu, exhaustiv, plin de termeni tehnici greu de inteles, ghidul este scris de profesionisti, dar pe intelesul tuturor. Pe langa informatii practice (cum se dezinfecteaza biberonul, cand putem incepe sa utilizam un scaun auto pentru a transporta bebelusul, cum se face baia si se taie unghiile sau parul) sunt explicate si numeroase probleme si fenomene care survin in viata si dezvoltarea bebelusului.


Carti similare cu Bebelusul dumneavoastra de la 0 la 2 ani

Ceaiurile mele pentru copii - 300 de retete pentru puiul mamei, pui!

Ceaiurile mele pentru...

de Maurice Messegue

mai mult
Netter's atlas of human embryology

Netter's atlas of...

de Larry R. Cochard

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!