Caracteristicile lui boenninghausen - materia medica

scrisa de Cyrus Maxwell Boger

Caracteristicile lui boenninghausen - materia medica de Cyrus Maxwell Boger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: PIM
Autor (i): Cyrus Maxwell Boger
ISBN: 9786065205871
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Aceasta editie se adauga cu succes operelor literaturii homeopate, in incercarea de pune la dispozitia celor interesati observatiile si logica lui Boenninghausen precum si notele adaugate de Dr. Boger de-a lungul anilor sai de studiu si practica. Astfel, aceasta editie aduce atat studentilor homeopati cat si practicienilor cu experienta un serviciu notabil prin valorificarea unui volum nepretuit.
Lucrarile lui Boenninghausen sunt reprezentative in ceea ce priveste logica, filosofia si aplicabilitatea descrise de predecesorii sai, aceasta lucrare fiind cea mai cuprinzatoare, cu 140 de remedii, avand o influenta marcanta asupra studiului homeopatiei. Schema de prezentare a remediilor urmeaza schema clasica a Repertoarului.


Carti similare cu Caracteristicile lui boenninghausen - materia medica

Culegere de comunicari si referate

Culegere de comunicari...

de Consiliul Popular Judetean Brasov

mai mult
Bucate alese pentru bebelusi mofturosi

Bucate alese pentru...

de Andreea Gornic, Andreia Ionescu

mai mult
Body for life

Body for life

de Bill Phillips, Michael D'Orso

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!