Prietenul meu, calculatorul

scrisa de Ioan Porof

Prietenul meu, calculatorul de Ioan Porof Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Portile orientului
Autor (i): Ioan Porof
Descriere: Astazi, in scoala, este imposibil sa se ignore informatica, tehnologia informatiei, respectiv stiinta calculatoarelor. Definita "cultura informatica", aceasta stiinta trebuie sa devina parte integranta din cultura generala. Intr-un viitor apropiat, alaturi de citit si socotit, operarea la calculator va constitui un indicator ca cerinta minima de alfabetizare. Mijloacele si materialele didactice utilizate in invatamant au evoluat de-a lungul timpului datorita tehnologiilor moderne utilizandu-se alaturi de cele traditionale.
Cartea de fata se doreste a deveni un indrumator practic pentru elevii care doresc sa descopere tainele calculatorului si Internetului, in mod sistematic si temeinic. Poate fi folosita eficient la lectiile de informatica.

Arhitectura generala a unui calculator, Scanner-ul, Camera digitala, Microsoft Office Excel, PowerPoint, Navigarea pe Internet etc.


Carti similare cu Prietenul meu, calculatorul

Fizica pentru liceu utilizand microsoft office

Fizica pentru liceu...

de Alexandru Otet, Dan Sorin Nitescu, Danut-cezar Spoiala

mai mult
Office 2003 6 in 1

Office 2003 6 in 1

de Joe Habracken

mai mult
Principii si tehnici de protectie a informatiei in retelele de calculatoare (cd)

Principii si tehnici...

de Eugen Petac, Dorina Petac

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!