Prietenul meu, calculatorul

scrisa de Ioan Porof

Prietenul meu, calculatorul de Ioan Porof Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Portile orientului
Autor (i): Ioan Porof
Descriere: Astazi, in scoala, este imposibil sa se ignore informatica, tehnologia informatiei, respectiv stiinta calculatoarelor. Definita "cultura informatica", aceasta stiinta trebuie sa devina parte integranta din cultura generala. Intr-un viitor apropiat, alaturi de citit si socotit, operarea la calculator va constitui un indicator ca cerinta minima de alfabetizare. Mijloacele si materialele didactice utilizate in invatamant au evoluat de-a lungul timpului datorita tehnologiilor moderne utilizandu-se alaturi de cele traditionale.
Cartea de fata se doreste a deveni un indrumator practic pentru elevii care doresc sa descopere tainele calculatorului si Internetului, in mod sistematic si temeinic. Poate fi folosita eficient la lectiile de informatica.

Arhitectura generala a unui calculator, Scanner-ul, Camera digitala, Microsoft Office Excel, PowerPoint, Navigarea pe Internet etc.


Carti similare cu Prietenul meu, calculatorul

Transact sql

Transact sql

de Stefan Ardeleanu

mai mult
Tehnologii xml - xml in java - xml pentru avansati

Tehnologii xml - xml...

de Anghel Leonard

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!