Tu, vindecatorul - terapie prin metoda silva

scrisa de Jose Silva

Tu, vindecatorul - terapie prin metoda silva de Jose Silva Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Meteor Press
Autor (i): Jose Silva
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Jose Silva, cercetator autodidact, a inceput sa se ocupe de explorarea mintii in anii '40. Dupa experimente indelungate, a observat ca mintea functioneaza pe mai multe frecvente sau pe niveluri diferite. A descoperit ca, prin acordarea la o frecventa speciala numita alfa, este activata insanatosirea. Starea aceasta va poate ajuta sa obtineti o sanatate perfecta, poate fi aplicata pentru autovindecare in timp ce lucrati cu personalul medical care va ofera ingrijire si poate fi folosita pentru a-i ajuta si pe altii sa se vindece. Tu, vindecatorul va invata sa activati frecventele nivelului alfa oricand doriti.
Deoarece medicina alopata nu a reusit sa stavileasca avalansa de boli degenerative intr-o lume in care sanatatea este in declin continuu, medicina holistica a devenit o alternativa importanta dupa anii '90. Bazandu-se pe programul de dezvoltare a capacitatilor mintii cu cel mai mare succes in lume la ora actuala, Tu, vindecatorul va ofera cursul complet al tehnicilor Silva de control al mintii, intr-un format usor de adaptat caracteristicilor fiecaruia. In doar patruzeci de zile, Tu, vindecatorul va poate invata sa va folositi puterea mintii pentru a porni cu hotarare pe calea spre o sanatate perfecta.


Carti similare cu Tu, vindecatorul - terapie prin metoda silva

Ce, cum si cit trebuie sa manince copilul

Ce, cum si cit trebuie...

de Emilia Andreescu, Maria Ursache-goidea, Emilia Sandulescu

mai mult
Sanatate si frumusete prin aromoterapie si masaj

Sanatate si frumusete...

de , Virginia Ciocan

mai mult
Hipertensiunea arteriala

Hipertensiunea arteriala

de Ion I. Bruckner

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!