Harta iubirii

scrisa de Ahdaf Soueif

Harta iubirii de Ahdaf Soueif Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Harta iubirii 7.99 lei *
Harta iubirii 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Ahdaf Soueif
Numar de pagini: 544 pagini
ISBN: 978-973-46-1272-7
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Romanul Harta iubirii (1999) este o apologie a iubirii si a puterii sale de-a invinge diferentele culturale. Structurata pe doua planuri, naratiunea urmareste destinele uimitor de asemanatoare a doua femei pe care dragostea le poarta spre acelasi tarim misterios si exotic – Egiptul. Mergind la Cairo sa se documenteze pentru un proiect si totodata sa descopere lumea barbatului pe care il iubeste, tanara ziarista americana Isabel Parkman aduce cu sine un cufar cu jurnale si obiecte personale ale strabunicii sale si o intalneste pe Amal, una dintre rudele ei egiptene de care familia se indepartase. Impreuna, cele doua femei se lasa in voia unei investigatii mult mai pasionante – descifrarea carnetelor scrise in engleza si araba din cufar. Din praful unui secol de uitare se iveste astfel tulburatoarea poveste de dragoste dintre strabunicii lui Isabel – lady Anna Winterbourne, o tanara vaduva englezoaica, si Sharif al-Baroudi, un nationalist egiptean credincios cauzei sale. Descrierea Egiptului din timpul ocupatiei britanice si din perioada actuala confera romanului o uimitoare autenticitate.

„Un roman de care membrii juriului Booker Prize s-au declarat cuceriti in unanimitate. Harta iubirii este povestea unei pasiuni avand drept scena desertul, o carte care imbina exotismul oriental si provocarile istoriei recente.” (The Guardian)

„Un roman care aminteste de scrierile lui Gabriel García Marquez si Isabel Allende.” (The Guardian)


Carti similare cu Harta iubirii

Necunoscuta din Berlinul de Est

Necunoscuta din...

de Immanuel Mifsud

mai mult
Villette

Villette

de Charlotte Bronte

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!