Dictionar enciclopedic de biologie (vol.2 m-z)

scrisa de Gheorghe Mohan

Dictionar enciclopedic de biologie (vol.2 m-z) de Gheorghe Mohan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Gheorghe Mohan
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Dictionarul Enciclopedic de Biologie reprezinta un ghid util pus la indemana elevilor, studentilor de la facultatile de biologie, ecologie, silvicultura, agronomie, medicina, farmacie si tuturor cadrelor didactice de specialitate. In volumul al II-lea al dictionarului sunt explicati etimologic si stiintific aproximativ 12.000 de termeni consacrati din diverse domenii ale stiintelor biologice (anatomie, taxonomie, fiziologie, ecologie, biochimie, geobotanica, microbiologie, fitopatologie, pedologie s.a).

Prin continutul sau, aceasta lucrare este nu numai un auxiliar al manualelor scolare si universitare, ci si un instrument util si eficace de instructie pentru cei ce se intereseaza de natura vie cu multiplele, interesantele si inca enigmaticele sale aspecte.


Carti similare cu Dictionar enciclopedic de biologie (vol.2 m-z)

Dictionar explicativ al limbii romane de azi cu cd-rom

Dictionar explicativ...

de Elena Comsulea, Serban Sabina Teius

mai mult
Ghid de conversatie roman-englez

Ghid de conversatie...

de Georgeta Popescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!