Populatia in istoria europei

scrisa de Massimo Livi Bacci

Populatia in istoria europei de Massimo Livi Bacci Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Massimo Livi Bacci
ISBN: 973-681-149-2
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Traducere de Alina Vamanu. Din momentul in care a fost publicata, in 1992, cartea a devenit de referinta pentru istoria populatiei lumii. Aceasta descrie, analizeaza si explica modelele de evolutie, dar si efectele razboaielor, migratiilor, razboaiaelor, tehnologiei si culturii. Autorul cauta sa evidentieze legaturile dintre natura, cultura si populatie, pentru a preveni un viitor colaps al umanitatii.

Cuprins Spatiul si strategia cresterii demografice • Cresterea demografica: intre alegere si constringere • Tinut, munca si populatie • Catre ordine si eficienta: demografia recenta a Europei si lumea dezvoltata • Populatia tarilor sarace • Viitorul


Carti similare cu Populatia in istoria europei

Violul multimilor prin propaganda politica

Violul multimilor prin...

de Serghei Ceahotin

mai mult
Diplomatia chineza premise istorice si spirituale

Diplomatia chineza...

de Anna Eva Budura

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!