Istoria secreta a sarutului

scrisa de Julie Enfield

Istoria secreta a sarutului de Julie Enfield Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Istoria secreta a sarutului 25.59 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Elena Francisc Publishing
Autor (i): Julie Enfield
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Pe de o parte meditatie romantica, pe de alta investigatie culturala, Istoria secreta a sarutului ne ajuta sa intelegem mai bine una dintre placerile lumesti cele mai trainice. Julie Enfield isi poarta cititorii intr-o calatorie in jurul lumii, din perioada preistoriei pana in prezent, surprinzand cele mai fascinante saruturi din arta, literatura, film si fotografie.
Ea exploreaza modul in care toate cele cinci simturi intensifica sarutul si dezvaluie chimia deseori surprinzatoare din spatele dorintei.

Autoarea e de parere ca „un sarut ne poate spune totul despre iubire”. Pasionanta, penetranta si sexy, Istoria secreta a sarutului este atat un ghid nepretuit, cat si un dar perfect din iubire.

Julie Enfield este o jurnalista de talie internationala care scrie pentru reviste precum Flare si Chatelaine. Nascuta la Ottawa, Enfield a trait in Italia aproape zece ani, lucrind alaturi de Versace si Armani in industria modei. Ea isi imparte in prezent timpul intre Venetia si Toronto, unde este director de PR pentru Ports International, si preda jurnalism de revista la Universitatea Ryerson.


Carti similare cu Istoria secreta a sarutului

Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită

Cele 7 deprinderi...

de Stephen R. Covey

mai mult
Arta manipularii

Arta manipularii

de Kevin Dutton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!