Psihologia imbatrinirii

scrisa de Roger Fontaine

Psihologia imbatrinirii de Roger Fontaine Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Psihologia imbatrinirii 21 lei *
Psihologia imbatrinirii 26.06 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Roger Fontaine
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Traducere de Dana Zamosteanu Odata cu cresterea duratei de viata datorata progreselor medicinei si ameliorarii conditiilor de viata, tema imbatrinirii a devenit centrala in psihologia dezvoltarii. O remarcabila sinteza a cunostintelor acumulate in cadrul unor discipline precum psihologia, neurologia, sociologia sau chiar demografia, lucrarea lui Roger Fontaine ofera o viziune de ansamblu asupra fenomenului imbatrinirii si a implicatiilor sale pe plan biologic, psihologic si social. Adresata in primul rind studentilor de la facultatile de stiinte socioumane, Psihologia imbatrinirii contine informatii utile si pentru psihologi, asistenti sociali si toti cei care lucreaza cu persoanele in virsta.


Imbatrinirea si cauzele ei • Imbatrinirea sistemului nervos • Masurarea si modelizarea efectului imbatrinirii psihologice • Imbatrinirea perceptiva • Imbatrinirea inteligentei • Imbatrinirea memoriei • Imbatrinirea personalitatii • Psihopatologia imbatrinirii • Moartea si doliul


Carti similare cu Psihologia imbatrinirii

Viata mea cu beatles

Viata mea cu beatles

de Tony Bramwell, Rosemary Kingsland

mai mult
Regasire. diaspora muzicala romaneasca (55 de interviuri realizate de sebastian craciun)

Regasire. diaspora...

de Sebastian Craciun

mai mult
Viena

Viena

de Edmund Hofer

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!