Cartea asta iti va salva viata

scrisa de Amy M. Homes

Cartea asta iti va salva viata de Amy M. Homes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea asta iti va salva viata 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Amy M. Homes
Anul aparitiei: 2007
Descriere: A.M. HOMES este autoarea multor carti de succes: Things You Should Know, Music for Torching, The End of Alice, In a Country of Mothers, The Safety of Objects, Jack si Los Angeles: People, Places and The Castles on the Hill, o carte cu memorii de calatorie. Printre premiile pe care le-a obtinut se numara bursele Guggenheim si NEA. Este editor-colaborator la Vanity Fair si a publicat fictiune si eseuri in The New Yorker, Granta, Harper's, McSweeney's, Artforum si The New York Times. Traieste in New York.
De la debutul ei in 1989, A.M. Holmes s-a numarat printre cele mai indraznete si mai originale voci ale generatiei sale, admirata atat pentru precizia psihologica, cat si pentru intensitatea emotionala care-i definesc stilul.
 
O POVESTE INALTATOARE SI APOCALIPTICA, PLASATA IN NEW YORK, DESPRE EFORTURILE UNUI ANONIM AL EPOCII CONTEMPORANE DE A SE READUCE LA VIATA.
UN ROMAN ALERT, PLIN DE REVELATII DESPRE COMPASIUNE, TRANSFORMARE SI DESPRE CEEA CE SE POATE INTAMPLA DACA ESTI DISPUS SA TE ELIBEREZI SI SA TE DESCHIZI CATRE LUMEA DIN JURUL TAU.
 
"Homes scrie in extaz, ca nimeni altcineva. Cartea asta iti va salva viata e o capodopera absoluta. Pur si simplu." The Philadelphia Inquirer
 "Romanul face parte din categoria cartilor absolut speciale. M-a cucerit. Creand in America zilelor noastre, Homes realizeaza o adevarata bijuterie spirituala." Mark Esptein


Carti similare cu Cartea asta iti va salva viata

Cu putin timp inaintea coborarii extraterestrilor printre noi

Cu putin timp inaintea...

de Lucian Dan Teodorovici

mai mult
Downshifting

Downshifting

de Alexandru Done

mai mult
Combinatia

Combinatia

de Dan Sociu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!