Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de craciun

scrisa de Dave Barry

Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de craciun de Dave Barry Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Dave Barry
Anul aparitiei: 2007
Descriere: "Ma numesc Doug Barnes, si chestia asta s-a intamplat in ajun de Craciun in oraselul meu, care este Asquont, New York."
 
Asa incepe minunata poveste a unei familii, care se pregateste de sarbatoarea Craciunului. Pastorul, ingerul si Walter, cainele-minune de Craciun este o carte cu totul si cu totul speciala: una dintre cele mai amuzante, mai placute si mai incantatoare povesti de Craciun scrise vreodata, o poveste pentru toate varstele, care iti merge la suflet si te face sa razi din toata inima. Si, dupa ce ai citit-o, nu vei mai privi niciodata cu aceiasi ochi imaginea unei iesle. Cartea este, la fel ca toate celelalte care ii poarta semnatura, plina de umor, inteligenta, savoare. Stilul plin de haz, comicul care apare in cele mai obisnuite situatii din viata de zi cu zi si spontaneitatea prezenta la fiecare pas sunt doar cateva din calitatile care o recomanda ca o lectura amuzanta si originala.
 
Regizor, scenarist, actor, scriitor, umorist - acesta este Dave Barry. Decenii de-a randul si-a incantat cititorii cu articolele sale din ziarul Miami Herald.
 In anul 1988 a facut un contract pentru primul sau roman, Big Trouble, devenit rapid bestseller si castigator al Premiului Pulitzer. Filmul inspirat din carte, Belea mare in Miami, a fost de asemenea un succes. A scris mult si cu talent. Printre creatiile lui Dave Berry se mai numara romanul Tricky Business, volumul de proza Dave Barry's Money Secrets si cele doua continuari ale romanului Peter Pan, scrise in colaborare cu Ridley Pearson, Peter and the Star Catchers si Peter and the Shadow Thieves. Barry locuieste in Coral Gables, Florida.


Carti similare cu Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de craciun

Chemarea ingerului

Chemarea ingerului

de Guillaume Musso

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!