Razboiul tacut. introducere in universul informatiilor secrete

scrisa de Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt

Razboiul tacut. introducere in universul informatiilor secrete de Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Razboiul tacut. introducere in universul informatiilor secrete 9.19 lei *
Razboiul tacut. introducere in universul informatiilor secrete 25.9 lei *
Razboiul tacut. introducere in universul informatiilor secrete 32.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Abram N. Shulsky, Gary J. Schmitt
ISBN: 978-973-681-733-5
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cuvant inainte de George Maior; Postfata de Mihai-Razvan Ungureanu.
De o importanta deosebita pentru societatea civila si mediul academic din Romania, volumul acopera un deficit real de informatie privind munca de intelligence, spionajul si contraspionajul, analiza informatiilor, actiunile si operatiunile concrete din acest domeniu. Un adevarat manual al muncii de informatii, prin care, in plan didactic, clarifica diferite concepte-cheie in domeniul operational, precum sursele, agentii, activitatile secrete/sub acoperire, manipularea adversarului, modalitatile de culegere a informatiilor din surse tehnice si varietatea acestora.

"Dintr-o perspectiva americana, Razboiul tacut reprezinta o trecere in revista cuprinzatoare a lumii informatiilor care se adreseaza simultan neinitiatului (simplul cetatean curios), publicului larg, dar si persoanelor profund implicate - prin natura functiei/atributiilor lor - in activitatea de informatii. Beneficiind de ghizi "din interior", cartea creeaza un itinerar logic si succint prin labirintul plin de mistere al unei lumi mult prea adesea neintelese si - in Romania in mod cert - aproape necunoscute." (Mihai-Razvan Ungureanu)


Ce este activitatea de informatii? • Spioni, masini si biblioteci: culegerea informatiilor • In culise: operatiunile secrete • Spion contra spion: activitate de contrainformatii • Controlul paznicilor: managementul culegerii informatiilor • Doua perspective asupra lumii informatiilor • Elemente pentru o teorie a culegerii informatiilor


Carti similare cu Razboiul tacut. introducere in universul informatiilor secrete

Islamul si occidentul. o noua ordine politica si religioasa dupa 11 septembrie

Islamul si occidentul....

de Robert Van De Weyer, Radu Paraschivescu

mai mult
Cine conduce lumea?

Cine conduce lumea?

de Noam Chomsky

mai mult
Populatia in istoria europei

Populatia in istoria...

de Massimo Livi Bacci

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!