Internet... in 30 de minute

scrisa de Steven Armstrong

Internet... in 30 de minute de Steven Armstrong Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Steven Armstrong
Numar de pagini: 72 pagini
Descriere: Conceputa de un expert in lucrul pe Internet, Steven Armstrong – specialist in strategiile de vanzare si de marketing pentru companiile internationale IT, in vederea utilizarii de catre acestea a noilor tehnologii, cele in stare sa le sigure avantajul competitional, semnatar si al lucrarii intitulate Advertising on te Internet – cartea-solutie va ajuta sa scapati de frustrari obsedante, sa va invingeti temeri imaginare, sa ajungeti, dupa lectura ei, chiar dupa lucrul pe Retea (cu ea langa tastatura calculatorului, in regim de ghid-interpret permanent), sa profitati din plin si, nu in ultimul rand, eficient, de serviciile www, si nu numai, oferite de Internet.

Pas cu pas, pe parcursul unei serii de sedinte de cate 5 minute, bogate in sfaturi practice si ponturi utile, veti intelege structura Internetului, provocarile cu care va intampina Reteaua in mod uzual, functionarea acesteia si, pentru ca, la urma urmelor, nevoile profesionale sunt cele care v-au impus acest studiu, veti invata sa tratati Internetul ca pe un prieten si partener de afaceri.

Alegerea unei tehnologii, strategiile de utilizare eficienta, economia de timp si de bani, pastrarea in limitele legalitatii, ca si alte lucruri si situatii care trebuie avute in vedere in cazul evolutiei intr-un mediu interconectat – de la simpla plimbare (navigare / surfing) pana la crearea propriului Web homepage – vor fi completate in carte de sfaturi dintre cele mai utile (sintetizate, pentru a caror acumulare, in lipsa ghidului propus de Steven Armstrong, a-ti fi continuat multa vreme sa umpleti caiete intregi de notite sau sa intrebati in dreapta si-n stanga) si de numeroase decriptari detaliate ale jargonului tehno utilizat in spatiul virtual.


Carti similare cu Internet... in 30 de minute

Adobe golive 5.0

Adobe golive 5.0

de Adobe Team

mai mult
Fizica pentru liceu utilizand microsoft office

Fizica pentru liceu...

de Alexandru Otet, Dan Sorin Nitescu, Danut-cezar Spoiala

mai mult
Macromedia dreamweaver 8. pregatire direct de la sursa

Macromedia dreamweaver...

de Khristine Annwn Page

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!