Dificultati lexicale ale limbii franceze. dictionar

scrisa de Monica Sildan

Dificultati lexicale ale limbii franceze. dictionar de Monica Sildan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Univers Enciclopedic
Autor (i): Monica Sildan
Anul aparitiei: 2000
Descriere: Lucrarea constituie un instrument de lucru necesar si util pentru toti cei care vor sa invete corect limba franceza. Sunt inregistrate cu prioritate acele cuvinte pe care vorbitorul roman, influentat de asemanarea lor cu cele din limba materna, este tentat sa le utilizeze cu sens, gen sau pronuntare gresite (de ex., pentru a interna, cu sensul de "a interna in spital" sau acela de "a interna in ospiciu", vom folosi in franceza doi termeni: hospitaliser pentru primul sens si interner pentru cel de-al doilea). Lucrarea cuprinde, in anexa, principalele substantive care in limba franceza au un gen diferit de cel din romana, nume proprii si substantive comune care prezinta dificultati de pronuntare, precum si cuvinte care incep cu un h aspirat. Lucrarea poate fi utilizata cu succes si de traducatori, interesati de folosirea corecta a sensurilor cuvintelor.


Carti similare cu Dificultati lexicale ale limbii franceze. dictionar

Dictionar explicativ trilingv al uniunii europene. trilingual dictionary of the european union. dictionnaire explicatif trilingue de l'union europeenne

Dictionar explicativ...

de Iordan Gheorghe Barbulescu, Daniela Rapan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!