Dictionar de calculatoare englez - roman

scrisa de Nicolae Ionescu-crutan

Dictionar de calculatoare englez - roman de Nicolae Ionescu-crutan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dictionar de calculatoare englez - roman 13.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Niculescu
Autor (i): Nicolae Ionescu-crutan
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Aflat la cea de-a doua sa editie, revazut si substantial imbogatit, dictionarul alcatuit de Nicolae Ionescu-Crutan "ingrijeste" aproximativ 13 000 DE TERMENI DE REFERINTA AI STIINTEI CALCULATOARELOR (arie lexicala in care engleza este "suverana"), reprodusi din programele folosite frecvent de utilizatorii de PC-uri ("SO Windows", pachetul "MS Office" s.a.) sau din "nomenclatura" hardware si adaptati evolutiilor de ultima ora ale domeniului, cu echivalentele acestora in limba romana si un grupaj de TREI ANEXE indispensabile (SIMBOLURI, CODIFICARI ALE SETUL DE CARACTERE ISO- 8859-2, MACROMENZI MS WORD PENTRU CONVERSIA TEXTELOR IN VEDEREA PUBLICARII IN FORMAT HTML).
Departe de a fi o lucrare de stricta specialitate, dedicata exclusiv utilizatorilor de calculatoare, intreprinderea autorului se doreste o tentativa onesta de NORMARE A TRADUCERILOR TERMENILOR SPECIFICI in limba romana, care sa elimine ambiguitatile si interpretarile atat in sensul engleza-romana, cat si in cel al retroversiunii (romana-engleza), ceea ce face ca volumul sa se dovedeasca util chiar unui public mai larg (traducatori, specialisti ai unor alte domenii, venind in contact cu soft-ul si cu hard-ul, elevi si studenti).


Carti similare cu Dictionar de calculatoare englez - roman

Prietenul meu, calculatorul

Prietenul meu,...

de Ioan Porof

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!