Consiliere psihologica si psihoterapie in situatiile de criza

scrisa de Irina Holdevici, Valentina Neacsu

Consiliere psihologica si psihoterapie in situatiile de criza de Irina Holdevici, Valentina Neacsu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Consiliere psihologica si psihoterapie in situatiile de criza 39.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Dual Tech
Autor (i): Irina Holdevici, Valentina Neacsu
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 973-85526-4-8
Anul aparitiei: 2006
Descriere: In viata fiecarui om, pe fondul unui ritm alert de viata, al concurentei, al bombardamentului informational, al transformarilor rapide in plan socio-economic, dar si al amenintarilor teroriste, pe fundalul confruntarilor armate, al calamitatilor naturale, al accentuarii poluarii sau deteriorarii starii de sanatate, se pot declansa adesea crize de mare intensitate care solicita mecanisme adaptative complexe, in cadrul carora persoana se simte dezorientata, inspaimantata, deprimata sau neajutorata.
De multe ori, aceasta stare este echivalenta cu scaderea randamentului in activitate, probleme in familie, la locul de munca sau tulburãri neuropsihice sau psihosomatice. Aceasta nu inseamna ca avem de-a face cu o boala psihica, ci doar cu o situatie de criza ce poate fi depãsita de multe ori doar cu ajutor psihologic, fara medicamente. A lasa sa se permanentizeze o astfel de stare poate duce la fixarea unor modele de comportament dezadaptativ, situatie in care interventiile viitoare vor fi mai dificile si de durata mai lunga.


Carti similare cu Consiliere psihologica si psihoterapie in situatiile de criza

Secretele baietilor

Secretele baietilor

de Ann Mcpherson

mai mult
Limbajul trupului in dragoste

Limbajul trupului in...

de Barbara Pease, Allan Pease

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!